OP MAAT GEMAAKT

Als je zeker wilt zijn van een uniek ontwerp of papierkleur voor je huwelijksuitnodigingen, kun je een op maat gemaakte collectie van Fencil Studio bestellen. Hieronder leest u meer over het proces. Aan het einde bevindt zich een aanvraagformulier dat u kunt invullen. Houd er rekening mee dat we slechts enkele van dit soort bestellingen gedurende het jaar aannemen.

PROCESS

  1. VUL HET FORMULIER IN

Je hebt ons gevonden! We zouden vereerd zijn om uw huwelijksuitnodigingen te maken. Als je al een beetje weet wat je wilt (Pinterest helpt), kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. Kom je er nog niet uit, dan helpen we je graag verder. Schrijf ons snel een e-mail met uw ideeën.

2. KRIJG EEN OFFERTE

Nadat u per e-mail of via het formulier contact met ons heeft opgenomen, zullen we u enkele laatste vragen stellen om de ideeën te verduidelijken. Wij onderzoeken uw wensen en maken een gedetailleerde offerte voor u waar u elk onderdeel met de kosten kunt zien. Daarna kunt u beslissen of u met ons verder wilt, de volgende stap is een aanbetaling van 25%. Deze betaling wordt gedaan via overschrijving of via PayPal.

3. ONTWERP

Nu begint het leuke gedeelte! Nadat we uw wensen hebben besproken, maken we om te beginnen 2 of 3 ontwerpen. U kunt ons ook uw eigen ontwerp sturen. Als het de voorkeur heeft dat het ontwerp door ons wordt gemaakt, houd dan rekening met 7 werkdagen voor dit onderdeel.

4. PRODUCTIE

Als het ontwerp bevalt, gaan de uitnodigingen in productie. Op dit moment sturen we u de eindfactuur die betaald moet worden voordat we beginnen met printen en monteren. Tijdens het productieproces houden we u op de hoogte met foto’s via e-mail of whatsapp.

5. VERZENDING

We zullen ervoor zorgen dat we alles zorgvuldig verpakken. Onze pakketten worden verzonden met PostNL en worden verzonden met track en trace en zijn verzekerd tot €500. LET OP: internationale bestellingen buiten Europa zijn mogelijk onderhevig aan belastingen bij binnenkomst in uw land, deze worden niet gedekt door Fencil Studio en vallen niet onder onze verantwoordelijkheid. Douane- en invoerrechten worden geheven door het ontvangende land en zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele verloren pakketten, beschadigingen of vertragingen door PostNL.

VRAGEN DIE JE MISSCHIEN HEBT:

Wij maken vrijblijvend offertes, op deze manier krijg je een idee van wat het kan gaan kosten.
De meeste klanten die kiezen voor een volledig op maat gemaakte collectie, investeren tussen de €1000 en €5000.

Jazeker! Het zal zelfs wat in de kosten schelen.

Ja! Wij maken uitnodigingen voor iedereen en overal.

Gratis offerte?